Nav toggle

UNIT 85

Moeilijkheid = 60%

Nu boeken

We Are Looking For You!

Heeft jullie team het?!

Jij en jouw team zijn kadetten van de prestigieuze Militaire Academie 'Zilveren Valk'. Jullie zijn geselecteerd voor een speciale training, die gevolgd wordt door een geheime missie, ook bekend als 'Operatie Schaduw' 

Deze training werd speciaal ontworpen om je vaardigheden te testen en je voor te bereiden op het slagveld. Maar vergis je niet, het gaat hier niet enkel om een traning... 

Jullie zullen deze skills nodig hebben, want na deze opfrissing gaat jouw team meteen aan de slag!

Jullie zullen infiltreren op  een vijandelijke basis en zullen cruciale inlichtingen moeten verzamelen...

Geheime informatie, een set documenten die de loop van de oorlog kan veranderen. 

Terwijl je je een weg baant door het vijandelijk gebied, met de geheime informatie die de overwinning voor je bondgenoten kan verzekeren, besef je dat de kracht van een leger niet alleen ligt in strategie, maar ook in intelligentie, vastberadenheid en teamwork! 

Jullie missie is tweeledig: ontsnap uit deze benarde situatie maar zorg er ook voor dat je de secret intell kan bemachtigen, en zo de oorlog tot een einde kan brengen!
Zorg ervoor dat je ontsnapt voor je ontdekt wordt! Laat geen sporen achter.  

Jullie special force team bestaat minstens uit 3 en maximum 8 kadetten!

Jullie krijgen 60 minuten om te ontsnappen uit deze escape room, zorg ervoor dat deze missie slaagt! 🪖

 

Icoonheart

Is het spel angstaanjagend? Hoewel alle spellen thematisch werden ingericht is het niet de bedoeling om je schrik aan te jagen. Bovendien is het er niet claustrofobisch. Wie het toch te benauwd krijgt kan het spel altijd verlaten. Om jullie veiligheid te garanderen zijn in elk spel camera's aanwezig.

Icoondate

Wanneer worden we verwacht? Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartier voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Van deze tijd maken we gebruik om informatie te geven en kan je bepaalde spullen nog opbergen in een van onze lockers.

Icooncadeau

Kan ik een cadeaubon kopen? Dat kan wel degelijk. Het bedrag is vrij te kiezen en de bon is een jaar geldig. Momenteel kan deze enkel worden afgehaald, maar een digitale versie is in volle ontwikkeling.

Icoonspeakbubble

Is er een hintssysteem? Indien je even niet weet wat je te doen staat, kan je altijd om hints vragen.

Icoonparking

Parkeren in Kortrijk? We bevinden ons vlakbij het station van Kortrijk. Parkeren doe je dus best op de bovengrondse parking aan het station of in de ondergrondse parking aan het Schouwburgplein.

Icoonmultperson

Help, we zijn met meer dan 6 personen! Geen paniek. Tot 8 personen kan je terecht in Area 56. We beschikken over 3 spellen die ongeveer simultaan kunnen worden gespeeld. Indien je hierover verdere vragen hebt, mag je ons natuurlijk altijd contacteren.

Icooninternat

In welke taal is het spel? Heel vaak zijn puzzels en aanwijzingen taalonafhankelijk. We richten ons op een internationaal publiek, dus zal je hier en daar een Engels begrip vinden. Wanneer taal uitzonderlijk toch rol speelt, is de informatie zowel in het Nederlands, Frans en Engels aanwezig.

Icoonclock

Hoe lang duurt het spel? Het doel van een escape room is om binnen een uur te ontsnappen. Na een uur wordt het spel dan ook stopgezet. Om alles vlot te laten verlopen vragen we om een kwartier voor aanvang van het spel aanwezig te zijn. Na afloop is er natuurlijk ook ruimte voor nabespreking.

Icoonpower

Zijn er fysieke opdrachten? Omdat we toegankelijk willen zijn voor iedereen, draait bij onze spellen alles rond het oplossen van puzzels en raadsels. Fysieke elementen zoals bijvoorbeeld kruipen of klimmen zijn niet van toepassing.

Icoonage

Is leeftijd van belang? Uit eerdere ervaringen met groepen met kinderen kunnen we volgende richtlijnen meegeven: Kinderen jonger dan 12 jaar spelen best mee met een groep waarvan de meerderheid meerderjarig is. Kinderen tussen 12 en 15 jaar worden bij voorkeur begeleid door minstens één volwassene. Kinderen vanaf 16 jaar kunnen spel perfect autonoom spelen.

Icooncancel

Kan ik mijn reservatie achteraf wijzigen? Zeker en vast. Bij een wijziging of annulatie van een reservatie mag je ons altijd een seintje geven.

Nu boeken

Spanning, adrenaline en fun

Icooncadeau

Een ideaal geschenk voor lief, vriend of collega!

Icoonkeyhole

Toffe ervaring gegarandeerd!

Icoonclock

Een race tegen de tijd!